Gokväll!

Ja ni, nu är det längesen sist igen.. Men nu är sommaren här & jag har sommarlov, är ledig fram till första september, lyxigt, jag vet- helt jäkla underbart. 
Vi har fullrulle här hemma med roligheter, kalendern visar att det finns få tomma helger.. Vi vill hinna så mycket, men tiden finns inte rikigt till, förhoppningen är att vi allafall ska hinna spendera ett par helger i stugan & en tripp till finland hos Gustafs morföräldrar & kusiner.
Midsommar spenderades på Pitehavsbad med gänget och roligt är bara förnamnet till vad vi hade & vädret får en tumme upp!
Helgen som varit bestod av häng med kompisar, firat Filip, försökt få lite färg på den vinterbleka huden, G hann även iväg en sväng på hojträff.
Veckan fick startas med läkarbesök för G på hälsocentralen, god lunch, lite shopping, sill & sotar middag (vuxenpoäng), kvällsprommis & att koka grötris till vår voffsing som blivit lite dålig i magen. Morgondagen ska spenderas hos bästa mormor & morfar samt lite sånadär måsten, onsdag ska det nog tvättas & packas lite då G drar iväg till Norge för hojträff, då även pappsen ska med på resan flyttar jag & Harry in hos mamma för en myshelg. Annars har vi det rätt lugnt. Just nu slappar vi i varsin ände av soffan & Harry har myst ned sig vid mina fossingar. Dags att snart krypa ned för att drömma sig bort i ett par timmar. 
 
 
- Tänk vad jag älskar dig.