Halloj!

Hunnit vara ytterligare en sväng ner till Borlänge i veckan, var en rolig tripp! Idag har vi varit i Malå där G jobbat och även min mamma och pappa följde med. Sen åkte vi till Pitstop och åt middag alltså en toppen dag och kväll!
Imorgon börjar skolan om efter 10 dagars ledighet, har varit en skön ledighet trots att vi mest flängt runt.
Vi kom hem sent på fredag efter Borlänge men åkte ändå raka spåret till Aurora, åkte dock hem lite tidigare än alla andra, men efter en fullspäckad dag är man hyffsat trött ;p Lördagen var mest en mysdag då jag tog det ganska lugnt på förmiddagen och sen åkte jag och G till mormor och morfar för en super god middag! G åkte sen till sin pappa och jag halv sov i soffan hela kvällen ;p 
Dagarna inför påsk kommer bestå i plugg för min del och lite jobb för G. Påsken firar vi som vanligt med våra kompisar i Kåbdalis och planen är väl att vi ska åka upp torsdag, ska bli härligt! Den 16e april åker jag, mamma och Nina till London för shopping och mys- L Ä N G T A R! Även en sväng till Stockholm ska hinnas med i april, verkar luta mot en händelserik måndad, underbart! Eftersom att det var uppstigning klockan 06 imorse och klockan har flyttats fram så har jag nu trillat ihop i sängen och ska strax sova.
 
Hoppas eran söndag har varit toppen!